Θα θέλαμε να γίνουμε ο κύριος προμηθευτής σας για όλα τα βιομηχανικά είδη. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, μέσα ατομικής προστασίας και πολλά άλλα. Με χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πιο σημαντική πτυχή της επιχείρησής μας. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες αγοράζουν προϊόντα από ανθρώπους και όχι από εταιρείες.

Στόχος μας είναι οι συνεργάτες μας να κάνουν γρήγορα κι αποτελεσματικά τις αγορές τους, να αξιοποιήσουν ειδικές προσφορές και αποκλειστικές εκπτώσεις, να έχουν ευελιξία στον τρόπο πληρωμής, να ενημερώνονται για την εξέλιξη της παραγγελίας τους μέσα από το προφίλ τους.

Βρείτε εδώ χιλιάδες προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών, με αναλυτική περιγραφή και παρουσίαση, φωτογραφίες, χρήσιμο υλικό και πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής, τιμοκαταλόγους, λογότυπα, κ.α.

Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες από εσάς. Συμπληρώστε όλα τα πεδία που σημειώνονται με *.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/ανησυχίες, στείλτε μας ένα email ή καλέστε μας στο 210-4820700.