Καλώς ήρθατε στην ΚΑΓΙΑΦΑΣ Βιομηχανικά Εργαλεία, εισαγωγική εταιρεία και διανομέα μηχανημάτων & εργαλείων υψηλής ποιότητας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου για περισσότερα από 40 χρόνια.
Με εκτεταμένο δίκτυο & αξιόπιστη λειτουργία διανομής σε όλη την Ελλάδα, η εταιρία εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών συνεργατών που διαρκώς επεκτείνεται.

Με στόχο να αυξάνουμε συνεχώς την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας, επεκτεινόμαστε συνεχώς σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων που διανέμουμε, με μια έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα εργαλεία σας σε άριστη κατάσταση, δίνοντας λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει.

Απόδειξη όλων των παραπάνω, είναι οι πιστοποιήσεις της επιχείρησης μας κατά EN ISO 9001 : 2015 για τη διαχείριση ποιότητας καθώς και EN ISO 14001 : 2015 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση. Με αυτόν τον τρόπο επενδύουμε στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μας και στην ανάπτυξη των προσόντων του προσωπικού μας.  Οι πιστοποιήσεις ISO επιβεβαιώνουν την προσήλωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Για να γίνετε μέλος του δικτύου μας ή για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε μας στο 210-4820700 ή εγγραφείτε στην Β2Β πλατφόρμα η οποία δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 10.000 online προϊόντα, άμεσα διαθέσιμα,  προσφέροντας μία άριστη αγοραστική εμπειρία.